Anti-anti-immigration campaign

 

1433678011_nemzetikonz-plakat_mti

Hungarian government’s billboard sais ‘If you come to Hungary, you have to respect our laws!’

 

The main issue is not the refugee politics of the government. The main issue is rather the government’s way of spending the people’s money on a campaign that shows them who to hate. It is about the government’s abuse of an already weak social solidarity in order to gain popularity. They have already fought against the homeless, the gay, the addicts and practically against all minorities.

plakat-nemzeti-konzultacio-150612-rg-08-d000211A3528b71fabbb5

An other government billboard saying ‘If you come to Hungary, you can’t take the Hungarians’ jobs away!’

48552_bevandorlas_plakat_nemzeti_konzultacio

People love the government’s campaign.

So three weeks ago we began to collect money for an anti-campaign in order to avenge the government’s campaign with our own billboards. We got 33.3 million forints, so we’ll have about 800 billboards, such as these:

mienk0

mienk1

A part of our campaign addresses foreigners as it is embarrassing for us that foreigners see these billboards created by the government and we’d like to show them that a lot of us think differently about these matters.

The other part is about social solidarity, for the government unfortunately misunderstood the situation, and they should rather campaign for than against social solidarity.
Now the Hungarian government also plans to build a new fence to the border, so it seems we could have lived without fences for 25 years.Of course, we Hungarians loved that iron curtain, we miss it very much, people have been expressing their strong demand for building a similar curtain for years now. Now it is only a fence but we shouldn’t be greedy.The first idea was to build the fence on the Austro-Hungarian border, but finally we chose the Serbian border due to economic reasons.

Our party proposed a 175 kilometers high and 4 meters wide wall instead; imagine the touristic profit, travellers would have loved it!

Telegraph| ‘Come to Hungary – we’re already working in London’ says pro-immigration billboard campaign
Euronews| Hungary: billboard war sparks international concern
Reuters| ‘Hungarians come home!’ Group mocks Hungary’s anti-immigrant drive
GlobalVoices| Hungarian Activists Raise a Boatload of Cash to Counter a Government Campaign

You can find more information on this topic and our billboards at ellenkampany.com

Hasonló

  • nincs
 

 

Hasonló

  • nincs
 

Kommunista pártlistákat hagyott Köztársaság téri székházában az MSZP from atlatszo.hu on Vimeo.

Hasonló

  • nincs
Tagged with:
 

Hasonló

Tagged with:
 

Hasonló

Tagged with:
 Hasonló

Tagged with:
 


2013 augusztus 1-4-között tartjuk I. Országos találkozónkat Szigetmonostoron az Árnyas kempingben. A találkozó egyben kreatív alkotótábor is ahol a Kutyapárt 2014-es kampányát készítjük elő. A táborban előadások, kreatív foglalkozások és tematikus műhelymunka keretében nyílik alkalmuk a résztvevőknek arra, hogy munkánkat megismerjék, működésünkhöz érdeklődésüknek, motivációjuknak megfelelően csatlakozzanak akár jelöltként is.

Szállás, étkezés: Az árnyas sziget kemping a szentendrei-sziget egyik legszebb részén, Szigetmonostor üdülőterületén Horányban helyzkedik el. A táborhoz tartozik két hektár bekerített vadregényes erdő. A kempingben hangulatos, egyedi tervezésű és berendezésű emeletes 3-8 fős faházakban ill. saját sátradban tudsz aludni.

Ha kérdésed van: ketfarkukutya@gmail.com

A programokról részletesebben itt olvashatsz.

Workshopok:
Termékmanipulálás, fiktív termékek készítése Mindennapi fogyasztási termékeink átalakítása és újak elkészítése, átcsomagolása, manipulálása.
Újságkészítés kollázsos módszerrel. Olló és ragasztó segítségével új újságokat készítünk régiek felhasználásával. Az alkotásokat digitalizáljuk.
Létező újságok hackelése (Helyi Téma, napilapok, viccújságok)  Létező újságok átalakítása, üzeneteik eltérítése, megváltoztatása. Az elkészült álújságokat Budapesten a tábor után szétosztjuk, postaláda stb…
Önálló álújság létrehozása Saját papír alapú álhírújság készítése a Hírcsárdával.
Rádióműsor készítés A tábor ideje alatt táborrádiót csinálunk, ebben fikciós hírműsor, fiktív reklámok, hangkollázs.
Videó, kisfilmkészítés Kampányvideók, álreklámok, áldokumentumfilm forgatása és szerkesztése
Kampányígéret workshop Mert nekünk a nép írja a programunkat! A 2014-es kampány igéreteink nagy közös kitalálása (környzetvédelem, gazdaság, pénzügy, külügy, belügy,család, kultúra, egészségügy,..stb) témákban valamint a legütősebb igéretek alapján kreatív anyagok plakátok, felhívások, grafikus megtervezése és azok elkészítése a helyszínen lévő grafikai stúdióban. A legjobban kidolgozott ötleteket kiállítjuk a táborban és felhasználjuk a kampány során is. Legyél te is nép!
Társasjáték-készítő workshop Új táblás társasjátékok kitalálása, fejlesztése, meglévők hekkelése.
Helyspecifikus matrica és plakátragasztás ws. Ezt sajnos nem árulhatjuk el, hogy pontosan micsoda.

Egyéb programok, játékok a táborban:

Oligarcha Tamagochi Saját oligarchát nevelhetsz fel a táborban. Az oligarchád folyamatosan fejlesztheted, különböző feladatok megoldása során. Cél, hogy a te oligarchádnak legyen a legnagyobb befolyása a tábor végére, úgy hogy közben ne tartóztassák le.
Legyen Ön Is Politikus! – Megapolitikus Többlépcsős politikus válogató vetélkedőt rendezünk a táborban, melynek során aktivistáink jelölteinkké válhatnak, amennyiben rendelkeznek a megfelelő politikusi kvalitásokkal.
Átlátszó.hu oligarchavadász workshop A workshop során a közérdekű adatokhoz való hozzáférés elméleti, jogi alapjait és hátterét ismertetjük, majd az alkotmányos jog gyakorlati alkalmazását is elsajátíthatják az érdeklődők az atlatszo.hu által üzemeltetett kimittud.org közadatigénylő rendszeren keresztül. Ezáltal képessé válhatnak arra, hogy bottal üssék a helyi vagy országos állami és önkormányzati intézményeknél elköltött közpénzek nyomát.
Értelmetlen, játszhatatlan, átpolitizált sportok.
Retró elektronikus játékok
Animgif készítés
Munkaverseny
Politikusoknak közmunka kipróbáló program
Kertmozi Áldokumentumfilmek, és igazi dokumentumfilmek a hackelésről.
Unalmas előadások külföldi viccpártokról, a hackelés gyakorlatáról.

A táborban bemutatkoznak a Kutyapárt körül működő nem létező civil szervezetek és a minket háttérből irányító gyanús cégek is, mint például az Autókkal Az Emberek Ellen Egyesület vagy a Nyár Végi Nagy Leértékelések Utolsó Szentjeinek Gyülekezete.

Minden este természetesen pártválasztó bál is lesz. Fellépők, zenélők: Jóvilágvan, Grabanc, Bahama Káosz, Popdavec, Tigrics, és mindenképp lesz az erkölcsi bizottságunk alelnökének dj szettje!

Részvételi díj

A részvételi díj csütörtöktől vasárnapig 4 napra és 3 éjszakára/ fő (aug. 1-4.) szól és tartalmazza a szállás és a választható étkezés költségeit, a programokon való részvétel díjait, a foglalkozásokon használt eszközök anyagok költségeit.

Faházban, napi háromszori étkezéssel: 25 000.-

Sátorban, napi háromszori étkezéssel: 21 000.-

A bőséges reggelihez, vacsorához Szigetmonostoron lévő minősített biogazdaságból származó biozöldségeket kínálunk.

Amennyiben saját magad gondoskodsz az élelemről úgy:

Faházban, ellátás nélkül: 15 000.-

Sátorban, ellátás nélkül: 12 000.-

Ha étkezésedről te magad gondoskodsz, úgy van a környéken élelembeszerzési lehetőség valamint a táborban is van módod ételhez jutni.

Kutyát a párt jellegéből fakadóan természetesen hozhatsz.

Gyerekek?? Jöhetnek.

A tehetséges és politikus alkatú résztvevők közül akár jelölteket is választunk

Napijegy étkezés nélkül váltható 3000.-/fő

Lennél a jelöltünk? Szeretnéd, ha mi nyernénk a következő választásokat is?

Ha kérdésed van a táborral kapcsolatban: ketfarkukutya@gmail.com

Hasonló

  • nincs
 

Mindenki a mi aktivistánk, csak van aki még nem tud róla.
Jelentkezz hozzánk aktivistának, ha szeretnél tudni róla!
Ez egy igazi jelentkezési lap, ha kitöltöd, szinte biztos, hogy beszervezünk.

Hasonló

  • nincs
 

MKKP I. Országos Találkozó, Alkotótábor és Pártválasztó, 2013 augusztus 1-4. Szigetmonostor, Árnyas Kemping.
Tábort szervezünk azok számára, akik csatlakoznának a Kutyapárt 2014-es kampányához aktivistaként.
Ennek elég sok módja lesz, részt vehettek kampányanyagaink gyártásában, álhírportálunk szerkesztésében, ígéreteink kitalálásában, vagy akár csak a plakátozásban is.
Akár csak sima aktivistaként, vagy akár jelöltként.

A tábor célja egyrészt, hogy megismerjük egymást azokkal, kikkel együtt fogjuk csinálni a kampányt, másrészt, hogy a tábor alatti kreatív foglalkozások során megtalálják a résztvevők, kinek mihez van kedve, mivel tudna majd érdemben segíteni a kampányban.

Alapvetően egy produktív tábort szeretnénk csinálni, ahol rengeteg minden készül. Ezért napközben főként kreatív workshopok lesznek, este meg persze buli, zenekarokkal, de a nevüket még inkább nem árulnánk el, hogy ne amiatt gyertek.

Tervezett workshopok: fiktív termék készítés; plakátkészítés; álhírújság tartalomgyártás; új táblás játékok kitalálása és elkészítése; kiadványkészítés kollázsos módszerrel; táborrádió hírműsorral; az MKKP 2014-es programjának kidolgozása; áldokumentumfilm és álhíradó forgatás.

Lesznek továbbá előadások a hackelésről, külföldi viccpártokról, gerilla módszerekről. Megrendezzük az Értelmetlen Sportok Vetélkedőjét, lehet majd saját oligarcha tamagocsid, lesznek filmek, Megapolitikus vetélkedő, ésatöbbi, ésatöbbi…
Ha bármi kérdésed van, írj a tabor@mkkp.hu-ra, vagy facebookra.

Hasonló

  • nincs
 

A nép akaratának engedve, az ország érdekében hivatalosan is párttá alakul a Kétfarkú Kutya Párt.
Megkezdtük a párt bejegyzését a bíróságon.
Legnépszerűbb magyarországi pártként célunk természetesen a választási győzelem, hogy végre megvalósíthassuk ígéreteinket.

Hasonló

  • nincs