Hasonló

  • nincs
 

Kommunista pártlistákat hagyott Köztársaság téri székházában az MSZP from atlatszo.hu on Vimeo.

Hasonló

  • nincs
Tagged with:
 

Hasonló

Tagged with:
 

Hasonló

Tagged with:
 Hasonló

Tagged with:
 


2013 augusztus 1-4-között tartjuk I. Országos találkozónkat Szigetmonostoron az Árnyas kempingben. A találkozó egyben kreatív alkotótábor is ahol a Kutyapárt 2014-es kampányát készítjük elő. A táborban előadások, kreatív foglalkozások és tematikus műhelymunka keretében nyílik alkalmuk a résztvevőknek arra, hogy munkánkat megismerjék, működésünkhöz érdeklődésüknek, motivációjuknak megfelelően csatlakozzanak akár jelöltként is.

Szállás, étkezés: Az árnyas sziget kemping a szentendrei-sziget egyik legszebb részén, Szigetmonostor üdülőterületén Horányban helyzkedik el. A táborhoz tartozik két hektár bekerített vadregényes erdő. A kempingben hangulatos, egyedi tervezésű és berendezésű emeletes 3-8 fős faházakban ill. saját sátradban tudsz aludni.

Ha kérdésed van: ketfarkukutya@gmail.com

A programokról részletesebben itt olvashatsz.

Workshopok:
Termékmanipulálás, fiktív termékek készítése Mindennapi fogyasztási termékeink átalakítása és újak elkészítése, átcsomagolása, manipulálása.
Újságkészítés kollázsos módszerrel. Olló és ragasztó segítségével új újságokat készítünk régiek felhasználásával. Az alkotásokat digitalizáljuk.
Létező újságok hackelése (Helyi Téma, napilapok, viccújságok)  Létező újságok átalakítása, üzeneteik eltérítése, megváltoztatása. Az elkészült álújságokat Budapesten a tábor után szétosztjuk, postaláda stb…
Önálló álújság létrehozása Saját papír alapú álhírújság készítése a Hírcsárdával.
Rádióműsor készítés A tábor ideje alatt táborrádiót csinálunk, ebben fikciós hírműsor, fiktív reklámok, hangkollázs.
Videó, kisfilmkészítés Kampányvideók, álreklámok, áldokumentumfilm forgatása és szerkesztése
Kampányígéret workshop Mert nekünk a nép írja a programunkat! A 2014-es kampány igéreteink nagy közös kitalálása (környzetvédelem, gazdaság, pénzügy, külügy, belügy,család, kultúra, egészségügy,..stb) témákban valamint a legütősebb igéretek alapján kreatív anyagok plakátok, felhívások, grafikus megtervezése és azok elkészítése a helyszínen lévő grafikai stúdióban. A legjobban kidolgozott ötleteket kiállítjuk a táborban és felhasználjuk a kampány során is. Legyél te is nép!
Társasjáték-készítő workshop Új táblás társasjátékok kitalálása, fejlesztése, meglévők hekkelése.
Helyspecifikus matrica és plakátragasztás ws. Ezt sajnos nem árulhatjuk el, hogy pontosan micsoda.

Egyéb programok, játékok a táborban:

Oligarcha Tamagochi Saját oligarchát nevelhetsz fel a táborban. Az oligarchád folyamatosan fejlesztheted, különböző feladatok megoldása során. Cél, hogy a te oligarchádnak legyen a legnagyobb befolyása a tábor végére, úgy hogy közben ne tartóztassák le.
Legyen Ön Is Politikus! – Megapolitikus Többlépcsős politikus válogató vetélkedőt rendezünk a táborban, melynek során aktivistáink jelölteinkké válhatnak, amennyiben rendelkeznek a megfelelő politikusi kvalitásokkal.
Átlátszó.hu oligarchavadász workshop A workshop során a közérdekű adatokhoz való hozzáférés elméleti, jogi alapjait és hátterét ismertetjük, majd az alkotmányos jog gyakorlati alkalmazását is elsajátíthatják az érdeklődők az atlatszo.hu által üzemeltetett kimittud.org közadatigénylő rendszeren keresztül. Ezáltal képessé válhatnak arra, hogy bottal üssék a helyi vagy országos állami és önkormányzati intézményeknél elköltött közpénzek nyomát.
Értelmetlen, játszhatatlan, átpolitizált sportok.
Retró elektronikus játékok
Animgif készítés
Munkaverseny
Politikusoknak közmunka kipróbáló program
Kertmozi Áldokumentumfilmek, és igazi dokumentumfilmek a hackelésről.
Unalmas előadások külföldi viccpártokról, a hackelés gyakorlatáról.

A táborban bemutatkoznak a Kutyapárt körül működő nem létező civil szervezetek és a minket háttérből irányító gyanús cégek is, mint például az Autókkal Az Emberek Ellen Egyesület vagy a Nyár Végi Nagy Leértékelések Utolsó Szentjeinek Gyülekezete.

Minden este természetesen pártválasztó bál is lesz. Fellépők, zenélők: Jóvilágvan, Grabanc, Bahama Káosz, Popdavec, Tigrics, és mindenképp lesz az erkölcsi bizottságunk alelnökének dj szettje!

Részvételi díj

A részvételi díj csütörtöktől vasárnapig 4 napra és 3 éjszakára/ fő (aug. 1-4.) szól és tartalmazza a szállás és a választható étkezés költségeit, a programokon való részvétel díjait, a foglalkozásokon használt eszközök anyagok költségeit.

Faházban, napi háromszori étkezéssel: 25 000.-

Sátorban, napi háromszori étkezéssel: 21 000.-

A bőséges reggelihez, vacsorához Szigetmonostoron lévő minősített biogazdaságból származó biozöldségeket kínálunk.

Amennyiben saját magad gondoskodsz az élelemről úgy:

Faházban, ellátás nélkül: 15 000.-

Sátorban, ellátás nélkül: 12 000.-

Ha étkezésedről te magad gondoskodsz, úgy van a környéken élelembeszerzési lehetőség valamint a táborban is van módod ételhez jutni.

Kutyát a párt jellegéből fakadóan természetesen hozhatsz.

Gyerekek?? Jöhetnek.

A tehetséges és politikus alkatú résztvevők közül akár jelölteket is választunk

Napijegy étkezés nélkül váltható 3000.-/fő

Lennél a jelöltünk? Szeretnéd, ha mi nyernénk a következő választásokat is?

Ha kérdésed van a táborral kapcsolatban: ketfarkukutya@gmail.com

Hasonló

  • nincs
 

Mindenki a mi aktivistánk, csak van aki még nem tud róla.
Jelentkezz hozzánk aktivistának, ha szeretnél tudni róla!
Ez egy igazi jelentkezési lap, ha kitöltöd, szinte biztos, hogy beszervezünk.

Hasonló

  • nincs
 

MKKP I. Országos Találkozó, Alkotótábor és Pártválasztó, 2013 augusztus 1-4. Szigetmonostor, Árnyas Kemping.
Tábort szervezünk azok számára, akik csatlakoznának a Kutyapárt 2014-es kampányához aktivistaként.
Ennek elég sok módja lesz, részt vehettek kampányanyagaink gyártásában, álhírportálunk szerkesztésében, ígéreteink kitalálásában, vagy akár csak a plakátozásban is.
Akár csak sima aktivistaként, vagy akár jelöltként.

A tábor célja egyrészt, hogy megismerjük egymást azokkal, kikkel együtt fogjuk csinálni a kampányt, másrészt, hogy a tábor alatti kreatív foglalkozások során megtalálják a résztvevők, kinek mihez van kedve, mivel tudna majd érdemben segíteni a kampányban.

Alapvetően egy produktív tábort szeretnénk csinálni, ahol rengeteg minden készül. Ezért napközben főként kreatív workshopok lesznek, este meg persze buli, zenekarokkal, de a nevüket még inkább nem árulnánk el, hogy ne amiatt gyertek.

Tervezett workshopok: fiktív termék készítés; plakátkészítés; álhírújság tartalomgyártás; új táblás játékok kitalálása és elkészítése; kiadványkészítés kollázsos módszerrel; táborrádió hírműsorral; az MKKP 2014-es programjának kidolgozása; áldokumentumfilm és álhíradó forgatás.

Lesznek továbbá előadások a hackelésről, külföldi viccpártokról, gerilla módszerekről. Megrendezzük az Értelmetlen Sportok Vetélkedőjét, lehet majd saját oligarcha tamagocsid, lesznek filmek, Megapolitikus vetélkedő, ésatöbbi, ésatöbbi…
Ha bármi kérdésed van, írj a tabor@mkkp.hu-ra, vagy facebookra.

Hasonló

  • nincs
 

A nép akaratának engedve, az ország érdekében hivatalosan is párttá alakul a Kétfarkú Kutya Párt.
Megkezdtük a párt bejegyzését a bíróságon.
Legnépszerűbb magyarországi pártként célunk természetesen a választási győzelem, hogy végre megvalósíthassuk ígéreteinket.

Hasonló

  • nincs
 

A politikusokért, illetőleg az ő nevükben tüntettünk a 4K!-val.
Fotók itten vannak.

Hasonló

  • nincs